Ranskatar Pohjanmaalla – Renault R3042

Ranskatar Pohjanmaalla – Renault R3042

Pirteän oranssi Renault-traktori hyrisee kiitollisena kahdelle pelastajalleen. Ensimmäinen taltioi käytön puutteessa jumiutuneen, mutta kehityskelpoisen yksilön talliinsa, toinen kunnosti sen jälleen ajoon.

Lue koko artikkeli lehdestä! Tilaa kotiisi | Etsi lähin myyntipiste

2 kommenttia

11.10.2010 klo 22.55 Kenneth Ginman kirjoitti:

Terve

Meillä on samanlainen alkuperäisessä kunnossa, ostettuna uutena tilalle 1950 OTK:sta. Kun isoisä ja isäni kävivät katsomassa traktoreita Helsigissä yhden perään oli kytketty ranskalainen kääntöaura.Paikalla oli myös herroja Fiskarsin tehtailta jotka totesi että kääntö auroilla ei ole mitään tulevaisutta Suomessa,ne ovat tehty vaan Alppienrinteille. Toiseessa traktorissa oli tavallinen sarkaaura jotka ne olisivat halunneet osta traktorin mukaan, mutta eivät saaneet, auraa lähetettin Fiskarsiin kopioitavaksi, mistä me sitten saatiin kopio, joka oli täysi susi, sekin on vielä tallella, osina valitettavasti. Mutta traktorin pitäisi nyt saada uusi kansi kun vanhassa on halkemia. Kansia ei kyllä löydy mistään…..

Teveisin Kenneth Ginman

30.11.2010 klo 8.54 Sami Saari kirjoitti:

Hei!

Kiitoksia viestistä. Hienoa että jälleen yksi R3042 tuli tietoon. Minulla on yksi R3042:n raato tiedossa. Muistaakseni siinä oli vielä kansikin tallella ja taisi olla vieläpä ehjäkin ja hitsaamaton. Voin kysäistä sitä, toivotaan että on vielä tallessa.

Terveisin Sami Saari